Onze menukaart

Maandgerecht, keuzemenu, bedrijfsborrel, feest en partijen. Het is nooit ongezellig bij ons.

€ 4,00

Mand brood

Wit en meer granen stokbrood met knoflooksaus en truffelboter.

€ 3,00

Portie olijven

Huisgemarineerde zoete-olijven.

€ 8,95

Wintersalade

Frisse salade met wildzwijnsham, gemarineerde bospaddenstoelen, vossenbessen, walnoot en balsamico dressing.

€ 9,95

Wild Palette

Wildzwijn coppa ( ham ), gevogelte paté, bitterbal van hert en truffel aardappel salade.

€ 9,95

Rundercappaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto en Reypennaer kaas.

€ 7,95

Soep: Ossenstaartbouillon

Heldere bouillon | stukjes ossenstaart | winterpeen | prei | knolselderij

€ 7,95

Esgargots

Wijngaardslakken met huisgemaakte kruidenboter. (7 stuks)
€ 6,95

Soep: Uiensoep

Heldere uiensoep met een kaas crouton.

15,95

Maaltijdsalade: Vissalade

Frisse salade | warme vis | koude vis | gamba’s | komkommer | tomaat | ui

 

€ 18,95

Zalmfilet*

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een bieslookroomsaus.       

€ 23,95

Sliptong*

Sliptong (3 stuks) in boter gebakken. 
(2 Stuks € 19,95)

€ 18,95

Zeebaarsfilet*

Op de huid gebakken | gember limoenroomsaus | seizoensgroenten

13,95

Maaltijdsalade: Carpaccio

Een rijk gevulde salade met rundercarpaccio, pesto en Reypenaar kaas.

€ 21,95

Ribeye*

Runder ribeye | gegrild | truffelboter| seizoensgroenten

€ 24,95

Tournedos

Biefstuk van de haas met een peperroomsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 18,95

Hazenbout*

Gestoofd | zachte wildsaus | aardappelpuree | seizoensgroenten

 

€ 19,95

Wildstoof*

Hert | wildzwijn | gestoofd | zachte wildsaus | aardappelpuree | seizoensgroenten

Garnituur bij hoofdgerechten vis-vlees

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

*op een bedje van seizoensgroenten.

€ 9,95

Gamba's

Gemarineerde gamba's op een bedje van pasta.
€ 6,95

Soep: Tomatensoep

Licht gebonden tomatensoep met een scheutje room. ( vegetarisch )

€ 9.95

Proeverij van Vis

Rilette van zalm | gerookte pangafilet | kleine garnalen cocktail | bieslook-crème fraîche | zoetzuur van komkommer

5,95

Petit dessert

Vanille roomijs met slagroom.
7,95

Mokka dessert

Hazelnootschuim met vanille roomijs, overgoten met mokka crème.
6,95

Dame Blanche

Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,95

Kaas plankje

Drie verschillende soorten kaas, appelstroop, toast en een glaasje dessert sherry.
7.95

Cerise cheesecake

Kersen vulling | witte chocolade ijs | slagroom

7,95

Crème Brûlée taart

Crème brûlée taart met karamel ijs, schuim van bosvruchten en een toefje slagroom. .

4,95

Kinderijsje

Verrassing ijsje voor de kleintjes.
13,95

Saté van de grill

Gemarineerde varkenshaas met saté saus.
13,95

Kipsaté van de grill

Gemarineerde kipfilet met saté saus.
14,95

Spareribs (350 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

16,95

Spareribs (500 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

13,95

Schnitzel

Gepaneerde schnitzel in boter gebakken.
9,95

Pasta Bolognese

Tagliatelle met bolognesesaus en Reypenaer kaas.

2,95

Complete garnituur

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

*geserveerd op een bedje van seizoensgroenten.

15,95

Groente Quiche

Seizoensgroenten | ui | kaas | mozzarella

15,95

Vegetarische stoofpot

Padenstoelensaus | winterpeen | knolselderij | prei | bruine bonen | aardappel puree

Garnituur bij vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
6,95

Kinderknakworst

6,95

Vier kipnugget

6,95

Vier bitterballen

6,95

Frikandel

8,95

Spareribs

Complete garnituur

Alle kindergrechten worden geserveerd met appelmoes en frites.

Keuze: 3 gangen = € 23,95 of 4 gangen = € 26,95

Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu.

Voorgerecht keuzemenu: Vis Palette

Rilette van zalm, gerookte pangafilet, crème fraîche met bieslook en zoetzuur van komkommer.  

Voorgerecht keuzemenu: Wintersalade

Frisse salade met wildzwijnham, gemarineerde bospaddenstoelen, vossenbessen, walnoot en balsamico dressing.  

Tussengerecht keuzemenu: Uiensoep

Heldere uiensoep | kaas crouton

Hoofdgerecht keuzemenu: Wildstoof

Hert en wildzwijn langzaam gegaard in een wild jus met aardappel puree.

Hoofdgerecht keuzemenu: Varkenshaas

Medaillons van varkenshaas, geserveerd met een champignonroomsaus.

Hoofdgerecht keuzemenu: Zeeduivel

Gebakken | seizoensgroenten | saffraansaus

Dessert keuzemenu: Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamelijs en een toefje slagroom.

Dessert keuzemenu: Cerise cheesecake

Kersen vulling | witte chocolade ijs | slagroom

Heeft u een allergie? Meld het ons!

4,95

Olijven om mee te nemen

350 gram olijven.

Grote keuze

Van maandgerecht, keuzemenu tot maaltijdsalades.

€ 13,95

€ 13,95

Maandgerecht: Iedere maand kiest onze kok een ander gerecht.
Deze maand: Zeeduivel.

vanaf € 23,95

vanaf € 23,95

Keuzemenu: U heeft de keuze uit twee voorgerechten en een tussengerecht. De keuze uit de hoofdgerechten bestaat uit twee vleesgerechten en een visgerecht. Tot slot maakt u de keuze uit twee desserts.
3 gangen = € 23,95 en
4 gangen = € 26,95
.
€ 13,95

€ 13,95

Carpaccio salade: Salade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.
€ 15,95

€ 15,95

Vis salade: Salade van diverse soorten vis en gamba's. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.

Menu's

Over ons...

Als ware pioniers zijn Arie en Carla Buys in 1978 Bar Restaurant Le Baffon in Apeldoorn gestart.
Lees verder...

Openingstijden

Di - Zo 16.00 uur - 23.00 uur
Tot einde gezelligheid

Volg ons