Onze menukaart

Maandgerecht, keuzemenu, bedrijfsborrel, feest en partijen. Het is nooit ongezellig bij ons.

€ 4,00

Mand brood

Wit en meergrane stokbrood met knoflooksaus, kruidenboter en tapenade.

€ 3,00

Portie olijven

Huisgemarineerde zoete-olijven.

€ 8,95

Zomer salade

Frisse salade met mozzarella, sherry tomaatje, zongedroogde tomaat, uitgebakken spekjes en rode ui.

€ 8,95

Geitenkaas

Met een vleugje honing, omwikkeld met bacon, pijnboom pitten en rode wijn siroop.

€ 9,95

Rundercappaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto en Reypennaer kaas.

€ 6,95

Soep: Runderbouillon

Heldere bouillon met groente garnituur.

€ 7,95

Esgargots

Wijngaardslakken met huisgemaakte kruidenboter. (7 stuks)
€ 7,95

Soep: Mosselsoep

Licht gebonden crème soep.

15,95

Maaltijdsalade: Vis

Diverse soorten vis en gamba’s op een bedje van sla. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.

€ 19,95

Zalmfilet

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een bieslookroomsaus.       

€ 23,95

Sliptong

Sliptong (3 stuks) in boter gebakken. 
(2 Stuks € 19,95)

€ 18,95

Zeeuwse mosselen

Pan mosselen met een bouquet van verse groenten, afgeblust met witte wijn.

13,95

Maaltijdsalade: Carpaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto op een bedje van sla en Reypenaer kaas. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.

€ 21,95

Entrecote

Runder entrecote van de grill met huisgemaakte kruidenboter, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 24,95

Tournedos

Biefstuk van de haas met een peperroomsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 18.95

Varkenshaas

Medaillons geserveerd met champignonsroomsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 19,95

Eendenborst

Gebakken eendenborst geserveerd met rode wijnsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

Garnituur bij hoofdgerechten vis-vlees

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

€ 9,95

Gamba's

Gemarineerde gamba's op een bedje van pasta.
€ 6,95

Soep: Tomatensoep

Licht gebonden tomatensoep met een scheutje room. ( vegetarisch )

€ 9.95

Vis Palette

Rilette van witvis, gerookte zalmfilet en kleine garnaaltjes met cocktail saus.

5,95

Petit dessert

Vanille roomijs met slagroom.
7,95

Mokka dessert

Hazelnootschuim met vanille roomijs, overgoten met mokka crème.
6,95

Dame Blanche

Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,95

Kaas plankje

Drie verschillende soorten kaas, appelstroop, toast en een glaasje dessert sherry.
7.95

Vruchten Bavaroise

Bavaroise met vruchten sorbet ijs en een toefje slagroom.

7,95

Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.
4,95

Kinderijsje

Verrassing ijsje voor de kleintjes.
13,95

Saté van de grill

Gemarineerde varkenshaas met saté saus.
13,95

Kipsaté van de grill

Gemarineerde kipfilet met saté saus.
14,95

Spareribs (350 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

16,95

Spareribs (500 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

13,95

Schnitzel

Gepaneerde schnitzel in boter gebakken.
9,95

Pasta Bolognese

Tagliatelle met bolognesesaus en Reypenaer kaas.

2,95

Complete garnituur

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

15,95

Curry

Groene curry met kikkererwten, diverse groenten en geserveerd met rijst.

15,95

Lasagne

Bospaddenstoelen lasagne uit de oven in tomaten saus en room, gegratineerd met kaas.

Garnituur bij vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
6,95

Kinderschnitzel

6,95

Vier kipnugget

6,95

Vier bitterballen

6,95

Frikandel

8,95

Spareribs

Complete garnituur

Alle kindergrechten worden geserveerd met appelmoes en frites.

Keuze: 3 gangen = € 23,95 of 4 gangen = € 26,95

Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu.

Voorgerecht keuzemenu: Vis Duo

Rilette van witvis, gerookte zalmfilet, geserveerd met een crème fraîche met bieslook.  

Voorgerecht keuzemenu: Zomer salade

Frisse salade met mozzarella, sherry tomaatje, zongedroogde tomaat, uitgebakken spekjes en rode ui.

Tussengerecht keuzemenu: Runderbouillon

Heldere bouillon met een garnituur van groente en rundvlees.

Hoofdgerecht keuzemenu: Duo van saté

Gemarineerde varkenshaas en kipfilet v/d grill met satésaus.

Hoofdgerecht keuzemenu: Varkenshaas

Medaillons van varkenshaas, geserveerd met een champignonroomsaus.

Hoofdgerecht keuzemenu: Visduo

In boter gebakken en geserveerd met een mosterddilleroomsaus.

Dessert keuzemenu: Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamelijs en een toefje slagroom.

Dessert keuzemenu: Bavaroise met vruchten

Bavaroise, met vruchten, sorbet ijs en een toefje slagroom.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

4,95

Olijven om mee te nemen

350 gram olijven.

Grote keuze

Van maandgerecht, keuzemenu tot maaltijdsalades.

€ 13,95

€ 13,95

Maandgerecht: Iedere maand kiest onze kok een ander gerecht Deze maand: Gebakken scholfilet. Met een peterselieroomsaus. Moet u proeven!

vanaf € 23,95

vanaf € 23,95

Keuzemenu: U heeft de keuze uit twee voorgerechten en een tussengerecht. De keuze uit de hoofdgerechten bestaat uit twee vleesgerechten en een visgerecht. Tot slot maakt u de keuze uit twee desserts.
3 gangen = € 23,95 en
4 gangen = € 26,95
.
€ 13,95

€ 13,95

Carpaccio salade: Salade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.
€ 15,95

€ 15,95

Vis salade: Salade van diverse soorten vis en gamba's. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.

Volg ons

Menu's

Over ons...

Als ware pioniers zijn Arie en Carla Buys in 1978 Bar Restaurant Le Baffon in Apeldoorn gestart.
Lees verder...

Openingstijden

Di - Zo 16.00 uur - 23.00 uur
Tot einde gezelligheid