Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu. De hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet of gebakken aardappelen.
Rillette v. gerookte makreel | salsa v. aubergine | crème fraîche v. bieslook
Frisse salade | mozzarella | spekjes | tomaat | balsamico dressing
Heldere bouillon | groente garnituur
Medaillons | champignonroomsaus | seizoensgroenten
Op de huid gebakken | mosterd dilleroomsaus | seizoensgroenten
Varkenshaas | kipfilet | satésaus | atjar | kroepoek | seizoensgroenten
Crème brûlée taart | karamel ijs | slagroom
Cheesecake v. citrus | witte chocolade ijs | slagroom
Wit stokbrood | meergranen stokbrood | knoflooksaus | kruidenboter
Huisgemarineerde zoete-olijven.
Zeven wijngaardslakken | huisgemaakte kruidenboter | brood
Frisse salade | mozzarella | spekjes | tomaat | balsamico dressing
Omwikkeld met bacon | rode-wijnsiroop | salade | lauw warm
Rillette v. makreel | garnaaltjes | gerookte claressefilet | salsa van aubergine | crème fraîche van bieslook
Gemarineerd | bosui | dille | pasta | roomsaus
Huisgemaakt | pesto | pijnboom pitten | parmezaanse kaas
Heldere bouillon | groente garnituur
Licht gebonden | ui | stukjes tomaat | room | vegetarisch
Licht gebonden | spinazie | vegetarisch
350 gram olijven
Geserveerd met friet.
Frisse salade | pesto | pijnboompitten | Parmezaanse kaas
Frisse salade | warme vis | koude vis | komkommer | tomaat | ui
Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
Paddenstoelensaus | bruine & witte bonen | seizoensgroenten | vleesvervangers Teriyaki
Paprika | Ui | satésaus | atjar | seizoensgroenten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet of gebakken aardappelen.
Gebakken | peperroomsaus | seizoensgroenten
Medaillons | champignonroomsaus | seizoensgroenten
Varkenshaas | kipfilet | gemarineerd | satésaus | atjar | kroepoek
Varkens schnitzel | gepaneerd | gebakken
Gemarineerde spareribs | knoflooksaus
Gemarineerde spareribs | knoflooksaus
Op de huid gebakken | peterselieroomsaus | seizoensgroenten
Pan mosselen | bouquet van verse groenten | afgeblust met witte wijn | cocktailsaus | knoflooksaus
In boter gebakken | seizoensgroenten ( 2 stuks )
Alle kindergerechten worden geserveerd met appelmoes en frites.
Vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom
Cheesecake v. citrus | witte chocolade ijs | slagroom
Crème brûlée taart | caramel ijs | slagroom
Hazelnootschuim | vanilleroomijs | mokkacrème
Vanille-ijs | kinderbeker | slagroom
Nectar Pedro Ximenez | gedroogd fruit | caramel | noten | vijgen | kruiden | per glas
Irish | Spanish | Italian | Russian | French | Rudesheimer | Kiss on Fire
80% Semillon | 20% Sauvignon | Cognac van Château de Beaulon | flesje 200 ml